Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς,
Η περσινή χρονιά ήταν μια καλή και δημιουργική χρονιά για τον Σύλλογο μας
Αυτό οφείλεται στην μεγαλύτερη συμμετοχή στις δράσεις του Συλλόγου μας, στην πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας , αλλά και στην οικονομική συνδρομή σας που- παρ' όλη την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε- μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε ότι είχαμε προγραμματίσει.
Έτσι καλύψαμε όλα τα πάγια ετήσια έξοδα (αποκριάτικος χορός, κοπή βασιλόπιτας σε όλες τις τάξεις, Χριστουγεννιάτικα δώρα για όλα το παιδιά) καθώς και ότι έκτακτο έξοδο προέκυψε και ήταν απαραίτητο.
Επίσης αντικαταστήσαμε δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές στην αίθουσα πληροφορικής του σχολείου. Ανακαινίσαμε την αίθουσα εκδηλώσεων (σκηνή , γυψοσανίδες , βάψιμο , τοίχος προβολής).
Αγοράσαμε αθλητικές εμφανίσεις για τις ομάδες που εκπροσωπούν το σχολείο σε σχολικούς αγώνες.
Σε λίγες ημέρες θα κάνουμε εκλογο-απολογιστική συνέλευση , όπου εκεί (ανάλογα με τις συνδρομές) θα αποφασίσουμε όλοι μαζί για το που θα αξιοποιηθούν τα χρήματα.
Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι το σχολείο χρειάζεται έναν προτζέκτορα και έναν φορητό υπολογιστή για να χρησιμοποιούνται μέσα στις τάξεις , όταν είναι απαραίτητο για το μάθημα.
Η ετήσια συνδρομή μαζί με τα χρήματα που συγκεντρώνονται στην Λαχειοφόρο αγορά (αποκριάτικη γιορτή) είναι τα μόνα έσοδα του Συλλόγου.
Υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή είναι 10€. Η συνδρομή είναι μία (1) για κάθε οικογένεια ανεξάρτητα από το εάν έχουν ένα ή περισσότερα παιδιά στο σχολείο. Μόλις λάβουμε τον φάκελο με τα χρήματα , θα σας τον επιστρέψουμε με την απόδειξη.
Με εκτίμηση
ΤοΔΣ
Η Πρόεδρος: Μαρία Σίμου
Η Γραμματέας: Λεπενιώτη Μαρίνα