Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

11ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Επικοινωνούμε μαζί σας – αφήνοντας να περάσει ένα διάστημα από την έναρξη της σχολικής χρονιάς ικανό – ώστε να μπορούμε να σας δώσουμε μια σταθεροποιημένη εικόνα της κατάστασης του σχολείου μας.

Φέτος ξεκινήσαμε χωρίς ελλείψεις στις θέσεις των δασκάλων των τάξεων, αλλά με πολλά κενά σε δασκάλους ειδικοτήτων.

Μετά τις τελευταίες 12 ώρες μουσικής που προστέθηκαν στο πρόγραμμα, αυτή τη στιγμή λείπουν 2 ώρες πληροφορικής και 1 ώρα γυμναστικής.

Το ολοήμερο λειτούργησε πολλές μέρες μέχρι τις 3 μ.μ μόνο για τα παιδιά της Α’ και Β’ τάξης. Αυτή
τη στιγμή λειτουργεί μέχρι τις 4 με ένα τμήμα (πιθανόν να γίνουν 2 αν αυξηθεί η συμμετοχή) για όλα τα παιδιά και χωρίς καμία ειδικότητα παρά μόνο με τους δασκάλους των τάξεων.

Απαράδεκτο και φέτος το γεγονός ότι δεν έχουν έρθει οι δάσκαλοι της παράλληλης στήριξης που χρειαζόμαστε, με αποτέλεσμα να μοιράζονται μέχρι και 3 παιδιά μια δασκάλα ειδικής αγωγής.

Η επίσημη απάντηση είναι ότι «δεν υπάρχουν πιστώσεις ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις»

Σχετικά με τις επισκευές και εργασίες που έχουμε ζητήσει έγιναν ελάχιστες ενώ εκκρεμούν αιτήματα πιο σοβαρά που πρέπει να σας ενημερώσουμε ξεχωριστά τις επόμενες μέρες.
Άλλα θέματα

Θέρμανση : Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχει γίνει η πληρωμή του λογαριασμού και θα ανοίξει όταν χρειαστεί. Ζητάμε να γίνει έλεγχος λειτουργίας και συντήρηση, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Θα πάρουμε για μια ακόμη χρονιά το πρόγραμμα του Αθλητικού Οργανισμού «Παραδοσιακοί χοροί». Ελπίζουμε ότι και φέτος η συμμετοχή των παιδιών θα είναι μεγάλη και θα λειτουργήσουμε πάλι με επιτυχία 2 τμήματα.

Οποιοδήποτε άλλο δωρεάν πρόγραμμα προταθεί στα σχολεία από το Δήμο, θα το ζητήσουμε κι αυτό.

Ο Σύλλογός μας είχε προγραμματίσει για τον Οκτώβριο ομιλία – συζήτηση με ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για μας τους γονείς, αλλά λόγω προβλήματος της ομιλήτριας το αναβάλλαμε και θα γίνει πιστεύουμε το επόμενο διάστημα.

Το Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, όπου εκεί θα μπορέσουμε να συζητήσουμε αναλυτικότερα και για άλλα θέματα, κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε μέσα από τις ανακοινώσεις.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για οποιοδήποτε θέμα ή ενημέρωση βρισκόμαστε κάθε πρωί έξω από το σχολείο. Επίσης η ιστοσελίδα του συλλόγου μας 11dimotikokorydallou.blogspot.gr είναι πάντα στη διάθεσή σας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Πρόεδρος          Γραμματέας

Σίμου Μαρία      Βλαχογιάννη Ελένη